Spectaculair bedrag voor Dance4life


Leerlingen van locatie CSG Beilen hebben een spectaculair groot bedrag van €18.107,85 ingezameld voor Dance4life. Met dit bedrag staat onze school op de tweede plaats van de landelijke scholenactie. Kijk hiervoor op: Scholenactie Dance4life. Met het geld kan Dance4life door voorlichting, muziek en dans, jongeren wereldwijd inspireren om zelf in actie te komen voor een wereld zonder aids. 
            
Het bedrag bekend gemaakt tijdens de grote pauze. Het organisatieteam danste de drill, het dansje dat iedereen inmiddels kent. Kijk voor een filmpje op Drenthe Journaal.
                                    

Sinds de Kick off van de scholenactie in september, heeft het organisatieteam, dat bestaat uit zes leerlingen, zich samen met docenten ingezet om bekendheid te geven aan Dance4life. Onder de scholieren wist het team door middel van gastlessen, voorlichtingen en activiteiten enthousiasme te creëren voor de actiedag, met als doel een mooi geldbedrag op te halen voor Dance4life.


 

De scholenactie wordt op feestelijke wijze afgesloten. Ruim 250 leerlingen gingen op 1 december op Wereld Aids Dag naar het eindfeest in de Heineken Music Hall in Amsterdam.