U bent hier:   Beilen
  |  Inloggen

Article Details

crickettoernooi
Bericht geplaatst op: 10-5-2017

Dinsdag 9 mei zijn we met TTO 2 naar Deventer geweest. Daar was het regionale Cricket toernooi voor TTO scholen. Tien geselecteerde TTO scholen waren bij deze "Cricket Challenge" aanwezig.
Onder een strak blauwe lucht begonnen we deze dag met een clinic. Voor de leerlingen een korte opfriscursus van de technieken en voor de docenten (en meegereisde ouders) een opfriscursus van het puntentellen bij Cricket.

De wedstrijden begonnen om 11.30 uur en we hebben het super goed gedaan. Na een valse start (we stonden voor maar wisten toch te verliezen....) wonnen we onze tweede wedstrijd met 4 punten verschil. De derde wedstrijd was Groevenbeek net een maatje te groot maar ook maar met een paar punten verschil en de laatste wedstrijd speelden we gelijk (wat erg zeldzaam is in Cricket)
We hebben een prachtige dag gehad. De leerlingen hebben genoten en nieuwe contacten opgedaan. Het was ook erg leuk dat er spelers van het Nationaal Cricket team aanwezig waren en dat de clinic door een Pakistaans Engels sprekende trainer werd gegeven.
Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen maar ik moet toch zeggen dat ik erg trots ben op de leerlingen. We deden in ieder geval niet onder voor scholen die gewoon bijna wekelijks trainen met een eigen cricket team.
Groetjes mevr. de Jong


Terug