U bent hier:   Beilen
  |  Inloggen

Article Details

Uitwisseling 1VA met Spring High in Amsterdam
Bericht geplaatst op: 8-3-2018

Uitwisseling 1VA met Spring High in Amsterdam

 

Wij gingen met de trein naar Amsterdam. Daar stonden op station Sloterdijk de leerlingen van SpringHigh ons op te wachten. Op school aangekomen kregen wij een rondleiding, daarna gingen wij lunchen. Wij deden ook nog de foto-challenge en kregen wij een stukje geschiedenis te horen over Amsterdam Nieuw-West.

Daarna gingen wij wandelend naar Bounz. Bij die wandeling gingen we door het Sloterpark waar we een paar minuten geleden dus ook geschiedenis over hadden. Bij Bounz gingen we trampline springen.

Daarna ging iedereen met zijn buddy mee naar huis. Bij je buddy thuis ging je nog wat leuke dingen doen. In mijn gezin gingen we ’s avonds spelletjes doen.

De volgende dag gingen we eerst op school verzamelen, en na de dagbespreking gingen we met de tram naar het Amsterdam Museum. Na het museum kregen we een uurtje voor onszelf en mocht je door Amsterdam lopen. Je kon dan bijvoorbeeld winkelen, naar de Mc Donalds of gewoon lekker rondhangen. Toen moesten wij helaas weer naar de trein en terug naar huis. Wij hebben de leerlingen van SpringHigh gedag gezegd en gingen weer naar huis via het Centraal Station. 
Babet Kersing , klas 1VA

   
 
   


Terug