U bent hier:   Beilen
  |  Inloggen

Article Details

Excursie Tsjechië vmbo-3
Bericht geplaatst op: 19-6-2018

De leerlingen van leerjaar 3 van het vmbo zijn vandaag begonnen aan de meerdaagse excursie. Voor de leerlingen die naar Tsjechië gaan betekende dit dat ze om 00.30 uur zijn vertrokken. Na een voorspoedige reis zijn ze rond 13.00 uur aangekomen bij het pension. Op een van de foto’s is de ingang van pension Malba te zien. Daar verblijft de grootste groep leerlingen. De andere groep leerlingen verblijft in pension Milca, op ca. twee km afstand. De andere foto's zijn tijdens de middagwandeling gemaakt in de omgeving van de beide pensions.
  

Vrijdag zijn de leerlingen weer teruggekomen. De reis is goed verlopen.  Het is  altijd weer fijn als iedereen veilig terug is, want het blijft een hele verantwoordelijkheid voor de betrokken collega’s. Alle begeleiders: hartelijk dank daarvoor!

* We hebben ons best gedaan geen leerlingen herkenbaar op de foto te laten zien. Mocht u desondanks vinden dat dit op een van de foto’s toch het geval vinden, dan kunt u dat bij ons aangeven. Zo nodig verwijderen we de foto dan van deze site.

 


Terug