Tweetalig onderwijs

Leren Leren en Leren Leven in een steeds internationalere wereld, dat is waar we je binnen het Tweetalig Onderwijs (TTO) op voorbereiden. Wanneer je je TTO havo of vwo afgerond hebt, spreek en schrijf je vloeiend Engels en heb je een enorme voorsprong op de universiteit of het hbo. Daarnaast heb je verschillende extra diploma’s en kun je je, door de Europese en Internationale Oriëntatie, uitstekend redden in een internationale omgeving en in andere landen.  

Maar het gaat bij het kiezen voor een school natuurlijk niet alleen om wat je er na 5 of 6 jaar mee kunt. De tijd op school en wat je daar leert en meemaakt moet ook leuk en uitdagend zijn, en dan ben je bij het TTO aan het juiste adres! TTO daagt je uit doordat je minstens de helft van de lessen in het Engels krijgt en je extra vakken volgt zoals Global Perspectives en IB English. Maar het is ook heel erg leuk door alle extra activiteiten die we je met je gaan ondernemen, zoals uitwisselingen, studiereizen, toneel, sport en nog veel meer!  

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de andere pagina’s en kom kijken op de open dag of bij Jouw School, Mijn School. En natuurlijk kun je voor meer informatie ook terecht bij de TTO-coördinator, dhr. E.R. Meek (mee@csvvg.eu) of de sectorleider TTO, dhr. K. Bijl (byl@csvvg.eu).  

We hope to see you at TTO!