U bent hier:   Lariks
  |  Inloggen

Article Details

Deelnemers Fiets voor een huis naar Bangladesh
Bericht geplaatst op: 9-10-2014

Donderdag vertrokken de afgevaardigden van de deelnemers van Fiets voor en Huis voor een rondreis door Bangladesh. Daar kunnen ze met eigen ogen de situatie bekijken. Een geweldige belevenis. Hieronder stellen de leerlingen van Salland zich aan u voor. 

Hallo ik ben Jurriën Gunnink.
Ik ben 14 jaar oud en woon in Assen. Ik zit op CS Vincent van Gogh Salland en ben verkozen om naar Bangladesh te gaan samen met Lente ten Brink, Loes Hoekstra, Rozemarijn van Delden en Harmen Kompagnie. Ik verwacht van de reis wel leuke en interessante gebeurtenissen. Ik weet al dat ik scholen en huizen ga bezoeken, maar voor de rest is het voor mij maar afwachten. Ik heb er zin in.
Groet, Jurriën

Hallo allemaal,
Ik ben Lente ten Brink. Ik ben 14 jaar en woon in Assen. Ik zit in het derde jaar op het CS Vincent van Gogh Salland. Mijn hobby's zijn sporten, zingen en ik hou er van om mee te doen met projecten of acties zoals deze. Daarom leek het me ook zo leuk om mee te doen. Dan help ik mensen en ik doe iets wat ik heel leuk vind om te doen. Ik doe voor de 2de keer mee met Fiets en loop voor een huis. En ik ben uitgekozen om mee te gaan naar Bangladesh. Mij lijkt het heel mooi om de gezichten van de mensen daar te zien, als we ze iets geven wat voor ons zo vanzelfsprekend is maar voor hun zoiets groots. Ik wil zo graag zien waar ik geld voor heb ingezameld. Ik heb vaker aan acties meegedaan, maar nu heb ik daadwerkelijk de kans om met eigen ogen te zien hoe het er daar aan toe is. Ik vind het zo bijzonder dat ik ben uitgekozen om mee te gaan. Welke viertienjarige tiener krijgt nou zo'n kans?! Het wordt zo'n ongelooflijke ervaring en ik ben super blij dat ik hem met de rest mag beleven!
Groetjes Lente


Terug