U bent hier:   Salland
  |  Inloggen

Article Details

Prijswinnaars open dag Salland bekend!
Bericht geplaatst op: 11-2-2015

Tijdens de open dag van zaterdag 7 februari hebben veel leerlingen van groep 7 en 8 met hun ouders een kijkje genomen op de locatie Salland en de sfeer geproefd op onze school. Onze leerlingen en collega’s  lieten samen de vele activiteiten van onze vmbo-locatie zien. Voor onze bezoekers was het extra spannend; basisschoolleerlingen konden op twee manieren een prijs winnen. De ene prijs viel te winnen door deel te nemen aan de rekentoets. De andere prijs werd verloot onder leerlingen die hun ingevulde uitnodigingskaartje hebben ingeleverd in de rode postbus in de mediatheek.

Er waren 85 deelnemers voor de rekentoets en 14 daarvan hebben alle rekenvragen goed beantwoord! Gert Jan Dikboom van CBS de Schutkampen is de gelukkige winnaar! Hij ontving dinsdag 10 februari een iPod shuffle als prijs uit handen van de heer Benjamins. De vragen en antwoorden van de rekentoets zijn hier te downloaden.

Uit de groep leerlingen die de uitnodigingskaart hebben ingeleverd werd Kevin Smallenbroek van OBS Baggelhuizen als winnaar getrokken. Ook hij ontving een iPod shuffle.
Beide leerlingen heel veel plezier met jullie prijs!Terug