U bent hier:   Salland
  |  Inloggen

Article Details

Presentatie Talentklas Kunst
Bericht geplaatst op: 12-6-2018

Hallo ik ben Julia Spierenburg en ik zit in 1VA, 
Ik zit in de kunstklas, en donderdag 7 juni hebben wij daar een voorstelling van gehad. De hele voorstelling was gebaseerd op Keith Haring, vrolijke kleuren. We hebben aan de voorstelling het hele schooljaar gewerkt. In de voorstelling waren 4 stukken verwerkt; toneel, zang, muziek en dans. Zo kon iedereen zijn talent hierin laten zien. Aan het begin van het jaar hadden we gewerkt met kunst, we hadden zelf een kunstwerk gemaakt op basis van de schilderijen van Keith Haring. Vervolgens gingen we bezig met muziek maken op grote olievaten! Het was een heel erg mooi stuk geworden. Daarna hadden we een leuke dans aangeleerd. Vervolgens waren we bezig geweest met acteren. We hadden het toneelstuk samen gemaakt met onze docent. En tot slot waren we bezig geweest met alle stukken aan elkaar maken. In de voorstelling was gewerkt met blacklight, wat een geweldig effect gaf! We hebben er allemaal van genoten, ik vond het heel leuk! Het publiek vond het ook leuk.


Van een toeschouwer;

Donderdagavond 7 juni hebben de leerlingen van de Talentklas Kunst uit leerjaar 1 zich gepresenteerd. Bij binnenkomst zagen wij een aantal kleurrijke kunstwerken aan de wand hangen.

De voorstelling waren gebaseerd op eigentijdse thema’s die door de leerlingen zelf waren bedacht. De avond startte met twee filmpresentaties gevolgd door zang, dans, muziek en drama met veel expressie.

Een zeer gevarieerd programma waarin de creativiteit van de leerlingen goed te zien was. Het zou mooi zijn als komend schooljaar de presentatie voor een groter publiek kan worden opgevoerd. De leerlingen verdienen een groot compliment!