Inloggegevens voor ouders/verzorgers
Website
Op onze site vindt u veel algemene informatie, maar ook informatie die bestemd is voor ouders. Deze informatie zit achter een wachtwoord. U kunt op de site inloggen met dezelfde inloggegevens als voor Magister. 

Magister
Magister kunt u gebruiken voor onder andere het inzien van roosters, cijferoverzichten en berichten. Nieuwe ouders ontvangen de inloggegevens via de administratie. Uw gebruikersnaam is een combinatie van voorletters en achternaam aan elkaar vast geschreven. Mocht u twijfelen aan wat uw gebruikersnaam is, dan kunt u contact opnemen met administratie@csvvg.eu. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u dit opnieuw aanvragen via Magister. Dit staat rechtsonder op het inlogscherm.

Webshop
U kunt financiële schoolzaken regelen via onze webshop; denk hierbij aan ouderbijdragen, de huur van een kluisje of de betaling van werkweken. U kunt hier inloggen met het mailadres dat bij ons bekend is. Mocht u twijfels hebben over het correcte mailadres, dan kunt u contact opnemen met webshop@csvvg.eu. Indien u het wachtwoord vergeten bent, dan kunt u alleen via de webshop een nieuwe aanvragen.