TTO REIS

Eindelijk mocht het weer; reizen met leerlingen. Na bijna 3 jaar ‘opgesloten’ te zijn in eigen land mochten we begin april 3 dagen met de tweedejaars tto klassen naar London!

Wat een warm welkom, overal waar we kwamen waren we de eerste groep internationale leerlingen die de Britten in lange tijd hadden gezien. Zij waren dan ook super blij ons weer te kunnen verwelkomen. Wat hebben de leerlingen genoten en wat hebben ze veel gezien en meegemaakt. Van een bezoek aan onderzeeërs die in de oorlog gebruikt zijn, tot fantastische uitzichten over de cliffen van Dover. Ze hebben in gastgezinnen geslapen (samen met een vriend of vriendin), waardoor ze de full English breakfast mochten ervaren en hierdoor hebben de ook ontdekt hoe de cultuur is in the UK. Alleen maar Engels spreken en met veel plezier London ontdekken.

WhatsApp Image 2022-04-11 at 6.33.02 PM.jpeg

De leerlingen hebben het Natural history museum bezocht, de London eye, ze zijn over de themes gevaren onder de tower bridge door en ze konden shoppen in convent garden. De laatste dag mochten ze nog een bezoek brengen aan Canterbury en toen was het alweer tijd om met de boot terug naar Nederland te gaan (gelukkig toch kunnen regelen ondanks de stakingen….)
Het waren fantastische dagen! Neem zelf eens een kijkje op ons YouTube kanaal en geniet van de 3 aftermovies!

Christel de jong, coördinator tto