Locatie Salland OP SALLAND IS VEEL TE KIEZEN

Welkom op onze ondernemende en sportieve locatie, Salland! Wil jij ontdekken wat je wilt leren? Dan ben je op Salland aan het goede adres. Tussen techniek, sport & gezondheid, kunst & cultuur, groen, duurzaamheid en voeding kun jij ontdekken wat je leuk vindt.

WELKOM OP LOCATIE SALLAND!


Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Op Salland valt veel te kiezen! Tussen techniek, sport & gezondheid, kunst & cultuur, groen, duurzaamheid en voeding kun je ontdekken wat je leuk vindt.

In de locatiegids van Salland staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie.

Sfeer proeven? Dat kan tijdens onze open dagen of kom gewoon eens langs. Als je meer wilt weten over onze dagelijkse gang van zaken, lees dan ons programmaboekje of neem contact met ons op.

OVER SALLAND

Op Salland zitten ongeveer 570 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Met een vmbo-diploma heb je toegang tot de verschillende niveaus binnen het mbo.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Salland biedt een goede voorbereiding op het mbo en het havo. Ons onderwijs richt zich op het verwerven van kennis en inzicht en het aanleren van vaardigheden die aansluiten op de vervolgopleidingen.

  Lees meer

BEGELEIDING

Op school behandelen we elkaar met respect en hebben we zorg voor de omgeving maar vooral ook voor elkaar. We hebben aandacht voor de leerlingen en bieden een helpende hand.

Wij begeleiden elke leerling, zodat hij/zij zich optimaal kan ontwikkelen, maar ook even een pas op de plaats kan maken als dat nodig is. Ook daar is aandacht voor op Lariks, precies wat elke leerling nodig heeft.

  Lees meer

OP SALLAND VALT VEEL TE KIEZEN

Doe wat bij jou past!

Iedereen is uniek. Misschien ben je heel goed in wiskunde en vind je Engels moeilijk. Grote kans dat dit voor een aantal klasgenoten precies andersom is. Daarom kun je bij ons keuzes maken in hoeveel tijd je nodig hebt voor een vak. Elk vak staat in jouw basisrooster. Daarnaast staan er een aantal keuzelessen ingeroosterd. Tijdens die lessen kan jij kiezen aan welk vak je meer tijd wilt besteden. Zo heb je voldoende tijd om extra te werken aan de moeilijkere vakken of kun je werken aan een vak waar je al goed in bent, maar nog beter in wilt worden.