Het zal natuurlijk niemand ontgaan zijn: leerlingen fietsen ’s ochtends niet naar school, brengen de schooldag niet door samen met hun klasgenootjes in de lokalen en zitten niet gezellig samen te pauzeren in onze kantines. Op dit moment is het onderwijs door de coronacrisis even heel anders dan ‘normaal’.

Ondanks de lastige omstandigheden zetten alle leerlingen, hun ouders en onze medewerkers zich in om het onderwijs door te laten gaan. Hier komen veel positieve reacties op van de ouders en leerlingen en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Hieronder staan een aantal van deze reacties: 

“Ik ben onder de indruk van de geweldig goede manier waarop jullie het online onderwijs verzorgen en het contact met de leerlingen onderhouden. Hartelijk dank voor jullie inzet!”

“Diep respect voor hoe school het doet en hoe snel - binnen 4 dagen - jullie alles voor elkaar hadden voor online onderwijs. Ook de informatievoorziening vanuit school is prima; wordt zeer gewaardeerd allemaal.”

“Wat fijn dat ik nu naar school kan om mijn schoolexamens te maken.”

“Ik had niet gedacht, dat ik het ooit zou zeggen, maar: ‘Ik mis school!’.”


Wij zijn trots op al onze leerlingen, hun ouders en onze medewerkers en willen iedereen bedanken voor hun geweldige inzet!

Marije.jpgroos.jpg
20200423_115232.jpg
1.jpg
sandra.jpg
WhatsApp Image 2020-04-20 at 16.03.02.jpeg