Onze locaties bieden leerlingen een prettige en veilige leeromgeving. Op school behandelen we elkaar met respect en hebben we zorg voor de omgeving, maar vooral ook voor elkaar.


Help leerlingen het beste uit zichzelf te halen

Onze medewerkers hebben oog en oor voor de leerlingen en bieden een helpende hand; of het nu gaat om leerlingbegeleiding, studiekeuze of steun op sociaal- emotioneel gebied. Uiteindelijk gaat het erom dat de leerling het beste uit zichzelf kan halen en zich prettig voelt!

Op de pagina's van de locaties vindt u specifiekere informatie over de extra begeleiding die geboden wordt aan de leerlingen. 

Passend onderwijs

Zorgen dat alle leerlingen in onze regio de onderwijsondersteuning krijgen die ze nodig hebben: dat heet passend onderwijs. Om deze ondersteuning zo goed mogelijk te organiseren werkt onze school samen met alle andere scholen voor primair en voortgezet onderwijs in de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe en Tynaarlo. Dit doen we binnen het Samenwerkingsverband Noord- en Midden-Drenthe.

In passend onderwijs heeft iedereen een rol: het schoolbestuur, de docenten en andere professionals, ouders, (jeugd) zorgpartners gemeenten en het samenwerkingsverband. Hoe dit is geregeld en welke afspraken hiervoor gemaakt zijn, lees je op de website van het Samenwerkingsverband Noord- en Midden-Drenthe.


druk-_HOV3123.jpg