Voor uw kind is de overstap van het basisonderwijs (PO) naar een middelbare school (VO) vaak erg spannend. Ook voor u is dit een belangrijke gebeurtenis, want u wilt natuurlijk dat uw kind zich thuis voelt op de nieuwe school.


Informatie over CS Vincent van Gogh

Waarschijnlijk heeft u allerlei praktische vragen, maar wilt u ook vooraf even de sfeer op onze school komen proeven. Om u goed te informeren voordat uw kind zijn of haar tijd op Vincent van Gogh zal starten, organiseren we meerdere voorlichtingsavonden en een open dag. Ook kunt u al veel informatie vinden in onze schoolgids

vincent_lariks_juni24_006- © Ronald Zijlstra_LOWRES.jpg

Voorlichtingen en Open Dag

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor ouders en leerlingen van groep 8 om een meedraai en voorlichtingsavond te bezoeken. Hierbij kunnen de leerlingen meedraaien met een aantal proeflessen en is er voor de ouder/verzorger een centrale voorlichting over alle verschillende mogelijkheden op CS Vincent van Gogh.

Naast de meedraai en voorlichtingsavonden organiseren we natuurlijk voor onze locaties ook een open dag. Een open dag is hét moment om de sfeer te proeven, kennis te maken met de locatie, docenten en leerlingen te ontmoeten en allerlei vragen te stellen. 


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze basisschool coördinatoren.
LocatieContactpersoonE-mailadresTelefoonnummer
Sallandde heer B. Lammersb.lammers@csvvg.eu0592-390290
Lariksde heer K. Bijlk.bijl@csvvg.eu0592-390290