LOCATIES Breed aanbod

CS Vincent van Gogh bestaat uit drie locaties: Salland, Lariks en Volta. Op Salland volg je bij ons vmbo (inclusief lwoo) & mavo. Op Lariks ben je aan het juiste adres voor havo, atheneum én gymnasium. Volta is onze samenwerkingslocatie met het Dr. Nassau College in Beilen. Hier volg je Havo & VWO leerjaar 1, 2 & 3 en het VMBO.

Salland vmbo of mavo/havo

Op Salland zitten ongeveer 625 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Salland is een ondernemende en sportieve school. Er is veel aandacht voor leerlingbegeleiding en de leerlingen krijgen tijd voor talentontwikkeling en bijzondere activiteiten.


  Meer over Salland

Volta vmbo, havo of vwo

Welkom op onze locatie in Beilen, Volta! Op volta krijg je les op vmbo, havo of vwo niveau. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken naar de verschillen tussen de leerlingen en geven elke leerling de mogelijkheid uit te blinken op zijn of haar eigen niveau.
  Meer over Volta

Lariks havo, atheneum of gymnasium

Op locatie Lariks volgen ongeveer 1150 leerlingen havo, atheneum of gymnasium. Ook is het mogelijk om tweetalig onderwijs te volgen. Wij dagen onze leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen en zich voor te bereiden op hun toekomst als wereldburger. Daarom is internationalisering één van onze speerpunten. 

  Meer over Lariks