Regelmatig zijn wij op zoek naar betrokken en enthousiaste collega's die ons docententeam of de ondersteunende diensten kunnen versterken. 


WEB_HOV7400.jpg


Opleiden, leren en onderzoek

CS Vincent van Gogh vindt het opleiden van leraren en andere medewerkers voor scholen belangrijk. Daarom werken we samen met vele scholen voor hoger onderwijs. Vanaf 2021 maken we ook deel uit van de Opleidingsschool Noordermarke. Dit is een samenwerkingsverband met diverse schoolbesturen uit de regio en Windesheim. Lees meer over opleiden, leren en onderzoek op deze pagina

Werken bij Vincent

CS Vincent van Gogh is op zoek naar nieuwe medewerkers! Wil jij bij ons aan de slag?Solliciteer en ontwikkel je palet aan kwaliteiten voor jezelf, onze leerlingen én een betere wereld. Klik op de button hieronder om direct al onze vacatures te bekijken!


Openstaande vacatures

Stagiair(e)s

Studenten van verschillende hogescholen en universiteiten kunnen binnen CS Vincent van Gogh stage lopen voor hun opleiding voor docent of een ondersteunende functie.

Lees meer

Open sollicitatie

Benieuwd of werken bij Vincent bij jou past, maar staat er geen passende vacature online? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie inclusief curriculum vitae te mailen. 

Lees meer