FOR-PAGE.jpeg

Vincent van Gogh Lariks in actie voor de kinderen in Oekraïne.

Ons hart bloedt, onze handen jeuken! Wij zien op de verschillende beelden veel kinderleed en hebben een mooi doel gevonden die de kinderen in Oekraïne in deze oorlog helpen: Voices of Children Ukraine. Om zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen zijn we gestart met een lege flessenactie, gaan we voor de hele school een sponsorloop organiseren en sluiten wij de actieweken af met een benefietavond op dinsdag 19 april (± 18.15 -21.00 uur).

 Diner

Op deze avond is onze locatie omgetoverd tot een restaurant en bieden wij u een driegangenmenu aan. Het diner wordt samengesteld en bereid door de Oekraïense familie van één van onze leerlingen. Kosten van het diner zijn €15,- per persoon, exclusief drankjes. Tijdens het diner wordt Oekraïense muziek gespeeld en zal er achtergrondinformatie gegeven worden. Na afloop van het diner wordt een veiling gehouden.

Aanmelden voor deelname aan het diner kan door uiterlijk maandag 11 april een mail te sturen naar OekraineLariks@csvvg.eu. Graag bij het onderwerp ‘Diner’ vermelden en in de mail uw naam en het aantal personen vermelden. Mocht u een vegetarische maaltijd willen, lezen wij dat ook graag in uw mail. U krijgt binnen enkele dagen na uw aanmelding een bevestiging van uw deelname. Wees er op tijd bij, want we hebben voor slechts honderd gasten plaats.

 Veiling

Om de veiling een succes te maken doen we een beroep op uw medewerking. Heeft u of heb jij mooie, unieke items die ter veiling aangeboden kunnen worden dan ontvangen wij deze graag. Hierbij kan niet alleen gedacht worden aan producten, maar ook aan het aanbieden van diensten zoals bijvoorbeeld; schoonmaken, autowassen, bijles, het bakken van een taart, tegoedbon van bijvoorbeeld een winkel of restaurant,  enz. We willen een maximum van 25 kavels veilen. Ongeveer een week voor de veiling zullen wij de kavellijst online zetten.

 Het aanbieden van items voor de veiling kan door uiterlijk maandag 11 april een mail te sturen naar OekraineLariks@csvvg.eu. Graag bij het onderwerp ‘veiling’ vermelden en in de mail vermelden wat u wilt aanbieden en wat u denkt wat de waarde van uw aangeboden product en/of dienst is. Mocht het om een fysiek object gaan, verzoeken wij u om (indien mogelijk) een foto van het product mee te sturen. Bij deze veiling zijn uiteraard ook de gasten welkom die niet aan het diner deelnemen. Graag zelfs! Exacte tijd van de veiling volgt.

 Voices of Children Ukraine

De opbrengst van onze acties zal gaan naar Voices of Children Ukraine. Deze organisatie is ontstaan na de start van de oorlog in 2015 en biedt zowel praktische hulp als psychologische hulp (o.a. traumaverwerking) aan kinderen in Oekraïne. Hun motto is “Geen enkel kind mag alleen worden gelaten in deze oorlog” en daar staan wij als school volledig achter. Zie www.voices.org.ua/en.  

Wij hopen op een groot succes en zien jullie graag op dinsdag 19 april!

 

HAY ZHYVE UKRAYINA! Leve Oekraïne!

Slava Ukrayina