In januari wisten we nog niet hoe alles zou zijn met Corona later in het jaar, dus kozen we om een tweedaagse uitwisseling te organiseren met onze partnerschool in Hamm voor TTO Havo 2. In april hebben de leerlingen het eerste contact gelegd met elkaar. Online in breakout sessies hebben ze zichzelf voorgesteld aan elkaar, snapchat/insta met elkaar uitgewisseld zodat de eerste contacten er zijn 18 mei is TTO Havo 2 naar Duitsland gereisd om een uitwisselingsprogramma te volgen. 

De leerlingen hebben een kijkje mogen nemen op de school, lessen gevolgd, en samengewerkt aan een project. Er was daarnaast ook veel tijd voor ontspanning. In het park samen gesport en spelletjes gespeeld. Persoonsontwikkeling, taal en wereldburgerschap staatn altijd centraal op dit soort uitwisselingen bij TTO en daar was het programma ook op gebaseerd. Ze hebben een prachtige dag gehad. Op 9 juni komen de Duitse leerlingen naar Assen. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen daarvan. 

meer informatie over dit project of over uitwisselen met onze school kunt u opvragen via tto@csvvg.eu WhatsApp Image 2022-05-20 at 12.26.32 PM.jpeg