Was jij erbij? Op woensdag 12 oktober 2022 heeft de jaarlijkse Scholenmarkt in Assen plaatsgevonden. Wat een grote opkomst: twee keer een bomvolle zaal in De Nieuwe Kolk (DNK). Zeven VO-scholen die zich presenteerden: het Gomarus College, dr. Nassau College, Dr. Nassaucollege Norg-Gieten, Praktijkonderwijs Assen, Terra, Volta en wij, het CS Vincent van Gogh.

Met theater, pitches en een informatiemarkt. Voor alle achtste groepers (en iets jonger als je al durft) en hun ouders/verzorgers om alvast kennis te maken met de voortgezet onderwijs scholen in Assen en omgeving. Hier kon jij alvast een beetje ontdekken welke school het beste bij jou zou passen. 

IMG_0775 (1).jpg

Eerst een podiumprogramma en daarna een markt, waar je docenten en leerlingen vragen kon stellen. Het was weer een groot succes! Trots op alle medewerkers en leerlingen die ook dit jaar weer geholpen hebben.

Heb jij ons gezien op de scholenmarkt? En wil je nu de sfeer bij ons op school komen proeven? Kom dan een kijkje nemen op onze infoavonden en onze open dagen! De eerstvolgende infoavond is maandag 14 november om 19:00h. Aanmelden kan hier!


Zien we je dan?