Figureren in H3L

Afgelopen zondag 30 oktober, vertrokken er om 6.00u ’s ochtends drie auto’s vol enthousiaste en verwachtingsvolle leerlingen vanuit Assen richting Heemstede. De leerlingen van het keuzevak Zingen & Acteren mochten namelijk de hele dag figureren op de set van de Videolandserie H3L!

Om kwart over acht kwamen we aan op locatie. De leerlingen moesten zich aanmelden en werden vervolgens meegenomen naar de set. Eerst heeft de hele groep buitenopnames gemaakt en daarna werd de groep opgesplitst. Een aantal mocht figureren bij scènes die in klaslokalen werden opgenomen en weer andere leerlingen hebben opnames gemaakt op het schoolplein. Na de lunch volgden nog scènes in de gangen, bij de receptie en in de kantine. Pas om half zes meldden de leerlingen zich weer en vertrokken wij, uiteraard met een tussenstop bij de Mc Donalds, richting Assen. Om negen uur die avond konden alle leerlingen weer veilig en voldaan bij school worden opgehaald.

De leerlingen hebben veel gezien en geleerd, maar vooral ook heel veel plezier gehad! Een hele unieke ervaring, die zich niet vaak op deze manier voordoet. Een beleving die niemand hen meer afpakt.


2.jpg