Trots delen wij het succes van onze twee weken durende inzamelingsactie voor de stichting "Wij Ruilen en Geven Weg" uit Assen (https://wijruilenengevenweg.nl).

Deze non-profit organisatie zet zich in voor de minderbedeelden in Assen en omgeving, die buiten de reguliere steun vallen en geen toegang hebben tot bijvoorbeeld de voedselbank.

Bij de overhandiging was Antje Rhijnsburger, oprichtster van de stichting "Wij ruilen en geven weg", ontroerd door de enorme hoeveelheid goederen die ze van ons in ontvangst mocht nemen. Ze zei "Ik heb kippenvel en ben er stil van". Wij sluiten ons hier volledig bij aan! Ook wij zijn diep onder de indruk van de vele goederen die we dankzij onze leerlingen en hun ouders mochten overhandigen. Het overtrof al onze verwachtingen.

We hebben enorm veel kleding, schoenen, tassen en bananendozen vol met speelgoed, puzzels, knuffels, knutselspullen en nog veel meer afgeleverd aan de Zadelmakerstraat 6.
Dank aan iedereen die heeft bijgedragen! Jullie hebben niet alleen goederen geschonken, maar ook bijgedragen aan het creëren van mooie momenten voor kinderen in nood. Samen maken we een verschil! 
WhatsApp Image 2023-11-29 at 09.16.48.jpegWhatsApp Image 2023-11-29 at 09.17.40.jpeg